Random Article


Kickstarter: Adventures in Neverland

 

Posted 26/04/2020 by

In onze reeks rond Kickstarter-campagnes zetten we deze keer Adventures in Neverland in de kijker, een spel uitgebracht door Black Box Adventures. Adventures in Neverland is een story-driven avonturenspel voor 2-4 spelers en speelt zich af in de wonderlijke wereld van J.M. Barrie’s “Peter Pan”.

 

Sinds hun release van Revenge of the Dictactors, volgen we bij Brainfreeze Black Box Adventures op de voet. Je voelt bij het creatief team, dat ze vernieuwende en kwaliteitsvolle spellen op de markt willen brengen. Toen het eerste prototype van Adventures in Neverland op beurzen verscheen volgden we de veranderingen op de voet. Tot we op Spiel in Essen vernamen dat 2020 hét jaar ging worden van de langverwachte release. Op dinsdag 28 April, is het eindelijk zover.

In Adventures in Neverland kies je een van de karakters waarmee we allemaal zijn opgegroeid. Dat karakter beschikt over een unieke skillset die hij of zij kan gebruiken om zoveel mogelijk adventure points te verzamelen. De avonturen worden bepaald door story cards, happening en een aantal side quests van jouw keuze. Kortom je zit middenin het verhaal van Neverland. Naast de competitieve modus zal er ook een co-operatieve modus zijn en zullen er extra verhalen beschikbaar komen in de vorm van expansies.

Als je nog niet volledig overtuigd zou zijn van het spel, zal je dit zijn door het uitmuntende artwork. Frederick van de Bunt heeft net als bij Revenge of the Dictators voor schitterend spelmateriaal gezorgd. De karakters, het spelbord en al het andere spelmateriaal zorgen ervoor dat je middenin de magische wereld van Neverland zit.

 

Wij zijn enorm benieuwd dit spel in zijn definitieve vorm te spelen, de review mogen jullie binnenkort verwachten. Neem zeker een kijkje op de Facebookpagina van Adventures in Neverland. En steun dit spel vanaf 28 april op Kickstarter.

 

Facebookpagina Adventures in Neverland

 

Comments

comments


Joffrey

 
avatar