Random Article


Wedstrijd: Win duotickets voor Spel in Antwerpen (23-24 november)

 

Posted 12/11/2019 by

Droge mond, tintelende handen en jeukende voeten. Dat kan maar één ding betekenen, we hebben last van de Spiel Blues! Maar geen nood enthousiastelingen van het betere bordspel! Je kan deze leegte opvullen in het weekend van 23 & 24 November. Die dagen kan je terecht in de Waagnatie voor de twintigste editie van Spel!

Tijdens deze twee dagen kan je kennismaken met alle nieuwe releases van de uitgeverijen (Asmodee, White Goblin Games, Game Brewer,..) die aanwezig zijn. Terwijl grote broer Spiel bekend staat om zijn duizenden nieuwe releases, staat op deze beurs spelen centraal. Op elke stand staan heel wat tafeltjes klaar om jou kennis te laten maken met de nieuwste spellen. Ook is er een grote winkel om deze spellen te kopen. Ook is een ruim aanbod aan hapjes en drankjes, waardoor Spel een activiteit is voor jong & oud.

Brainfreeze zal aanwezig zijn op zondag, om voor jullie nieuwste titels uit te proberen. Wil jij er ook bij zijn? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd!

WAT KAN JE WINNEN?

Een duoticket voor zaterdag of zondag

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, vertel ons waarom & wanneer! Sharing/Retweeting increases chances of winning!

Like ons op Facebook!


Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 19 november 2019.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op woensdag 20 november 2019.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.