Random Article


Kickstarter: Titan

 

Posted 30/10/2019 by

In onze reeks rond Kickstarter-campagnes zetten we deze keer Titan in de kijker, een spel uitgebracht door Holy Grail Games. We kwamen de bedenkers van dit spel tegen tijdens de Internationale Spieltage in Essen en gingen met plezier aan de slag met hun prototype.

Het spel speelt zich af in de nabije toekomst, op de maan Titan. Als lid van Stardrill probeer je de beste resultaten te boeken bij het ontginnen van grondstoffen. Deze kan je ontginnen door verschillende gebouwen te gaan plaatsen en netwerken te bouwen. Je moet wel goed opletten van andere spelers, want zij kunnen ook gebruik gaan maken van die gebouwen. Tijdens het spel kan het ook zijn dat je schadelijke materialen gaat ontginnen, die jouw cargo kunnen gaan vervuilen.

Wat ons het meeste is bijgebleven, is de omvang van het bord. Je moet ontginnen op verschillende niveau’s van de maan. Het spelbord heeft een diameter van 61 cm en is ongeveer 10 cm hoog. Het bord is gemaakt van een stevige kunststof, in tegenstelling tot het prototype dat van karton was gemaakt. Het overige spelmateriaal heeft ook al een aantal stappen doorlopen sinds vorig jaar. Kortom bij deze Kickstarter krijg je waar voor je geld qua materiaal én spelplezier.

De richtprijs voor deze Kickstarter editie van Titan is 82 euro en zou in november 2020 bij de backers in de brievenbus moeten belanden. Wil je meer informatie over deze Kickstarter of de spelregels al eens doornemen kan terecht op de Kickstarter pagina.

Klik hier voor de Kickstarter campagne van Titan

Comments

comments


Joffrey

 
avatar