Random Article


Jubelpark maakt zich klaar voor Brussels Games Festival

 


Posted 05/08/2019 by

In het weekend van 23 tot 25 augustus 2019 zal het Jubelpark veranderen in hét spellenparadijs. Dan is er namelijk de zevende editie van het Brussels Games Festival.

BGF maakt zich sterk door een brede waaier van het game-gebeuren aan te bieden. Naast bordspellen, party- en miniature games is er ook aandacht voor LARP en educatieve spellen. Dit in combinatie met een prachtige openluchtlocatie zorgt ervoor dat BGF een bezoekje waard is.

Naast de vele demo’s door uitgeverijen en spellenclubs is er ook een grote tweedehandsmarkt, toernooien en tentoonstellingen. Op zaterdag is er vanaf 20u “de nacht van het spel” waarbij je een hele nacht kan spelen en ‘s ochtends genieten van een ontbijtje. De toegang tot het festival is trouwens volledig gratis.

Wil je meer weten? Bezoek dan zeker de website van het Brussels Games Festival en hou 23-25 augustus vrij in je agenda.

Website van Brussels Games Festival

Comments

comments


Joffrey

 
avatar