Random Article


Marvel Champions: de nieuwe LCG van Fantasy Flight Games

 

Posted 03/08/2019 by

Na Star Wars en Lord of The Rings komt Fantasy Flight Games met een nieuwe Living Card Game op de proppen. FFG staat bekend voor zijn bordspellen en cardgames van grote franchises en daar komt nu ook Marvel bij. Er waren al een tijdje geruchten, maar deze werden deze week op GENCON bevestigd.

In Marvel Champions ga je de strijd aan met super villians uit het bekende stripuniversum. Aan het begin van het spel kies je een superheld met een uniek deck kaarten. Tijdens het spel ga je kaarten toevoegen, waardoor jouw superheld paraat staat voor grotere dreigingen. Je krijgt de kans om op onderzoek te gaan als jouw alter ego, op die manier kan je ook de vijand proberen verslaan.

Op het eerste zicht zal Marvel Champions niet extreem vernieuwend aanvoelen, maar aan een succesvol concept moet je niet raken. Daarnaast is het artwork van dit spel subliem dankzij artiesten zoals Andrea Di Vito. Zij zorgen ervoor dat bijna elke kaart een uniek ontwerp heeft. Maar zoals we gewoon zijn van FFG zijn ze al volop bezig met het maken van uitbreidingen waardoor jouw spelervaring nooit zal vervelen, of het geld uit jouw portemonnee houden.

Marvel Champions kan je nu al bestellen op de site van Fantasy Flight Games, een releasedatum is nog niet beschikbaar.

Comments

comments


Joffrey

 
avatar