Random Article


Western Empires: Bouw je eigen Beschaving

 

Posted 23/07/2019 by

Een aantal jaren na de lancering van Mega Civilization, brengt 999 Games Western Empires op de markt. Makers Flo de Haan, Gerart de Haan en John Rodriguez zijn verder aan de slag gegaan met het bestaande concept en ontwikkelden dit spel voor 5 tot 9 spelers. Dit is één van de weinige releases van 999 Games die niet in het Nederlands zal verschijnen. De uitgeverij wil namelijk inspelen op de internationale markt. 

In Western Empires leiden spelers een klassieke beschaving van de steentijd tot de ijzertijd. Door te handelen en te ontwikkelen zal hun cultuur groeien en zich uitbreiden. Een potje Western Empires kan duurt 12 uur om te spelen.

Maar hier willen de makers niet stoppen! Een volgende expansies “Mega Empires” zal ervoor zorgen dat je deze spelervaring kan uitbreiden tot 18 spelers! Wie meer wil weten van deze release kan zich inschrijven op de Facebookgroep van Western Empires of een kijkje nemen op de website: www.westernempires.com

Western Empires zal uitgebracht worden op Spiel Essen 2019. Het spel zal je enkel online kunnen kopen met een adviesprijs van 100 euro.

Comments

comments


Joffrey

 
avatar