Random Article


Zomerspel, bovenal spellenfestival!

 

Posted 12/06/2019 by

In de aanloop naar de zomermaanden voelen we vaak een leegte: UK Game Expo heb je moeten missen en Spiel lijkt nog zo ver weg. Tijd om die honger te stillen, en dit kan je doen tijdens het weekend van 15-16 juni, in Merelbeke. Daar kan je terecht voor de zesde editie van Zomerspel.

Zomerspel is een gezellige beurs met heel wat demo spellen, kinderanimatie, lekkere snacks en vooral heel wat gezelligheid. Elk jaar kiezen ze een thema waarrond ze werken en dit jaar is het Space. Ook dit jaar werken ze opnieuw samen met een aantal grote en kleine uitgeverijen zoals: Asmodee Belgïe, Bannan Games,  Jumping Turtle Games, Game Brewer, 999 Games en nog veel meer! Overzicht van alle activiteiten en demospellen kan je vinden op hun website of Facebook pagina.

Wij van Brainfreeze zijn zeker  van de partij, jullie ook? 

Website Zomerspel

Comments

comments


Joffrey

 
avatar