Random Article


Kickstarter: The Sound Of Sirens

 

Posted 05/03/2019 by

In onze reeks rond Kickstarter-campagnes zetten we deze keer The Sound Of Sirens in de kijker, een spel uitgebracht door Monkeyshine Games. We kwamen de bedenkers van dit spel tegen tijdens de Internationale Spieltage in Essen en gingen met plezier aan de slag met hun prototype.

In The Sound of Sirens neem je de rol aan van een Sirene met maar één doel: laat het schip zo snel mogelijk tegen de rotsen varen, met de bemanning aan boord. Jouw tegenspelers zullen er natuurlijk alles aan doen om hun tegenstanders tegen te houden. Dit doen ze door middel van het deck kaarten (ankers, zeemonsters,…)

Tijdens jouw beurt speel je zoveel kaarten als je kan. Je kan objecten voor een ander schip gooien, zodat het niet verder kan varen; je zoekt schatten die je helpen om bepaalde kaarten te bewaren; je maakt een andere speler zijn actie ongedaan of je roept een Sirene op die ervoor zorgt dat het schip dichter bij de rotsen komt. Achteraf gooi je al je kaarten weg en trek je een nieuw hand. De eerste die het schip tegen de rotsen kan laten varen, heeft gewonnen.

 

The Sound of Sirens is een eenvoudig aan te leren spel van Belgische makelij en zeker de moeite waard om te steunen op Kickstarter!

Klik hier voor de Kickstarter campagne van The Sound Of Sirens

Comments

comments


Joffrey

 
avatar