Random Article


Fantasy Flight Games brengt The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth op de markt

 

Posted 23/01/2019 by

Heb je altijd al in de voetsporen willen treden van Gimli of Bilbo? Dan kan je dit binnenkort doen in The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth, een nieuw coöperatief spel van Fantasy Flight Games.

In The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth verzamel je een eigen “Fellowship”, waarin je verschillende campagnes zal doorlopen die gelijk lopen met de iconische verhalen van Tolkien. Elke speler neemt een karakter voor zijn rekening, die je doorheen het spel zal gebruiken. Tijdens de missies krijg je verschillende queesten en encounters en zal je uiteindelijk de grote legers van Sauron proberen verslaan. Elke missie kan volledig anders zijn door het modulaire bord en de ondersteuning van een Applicatie waarbij je een tutorial kan doorlopen, encounters zal ontvangen,…

The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth is een spel in dezelfde stijl als Descent en Imperial Assault en mag zeker niet ontbreken in de spellencollectie van elke LOTR fan!

De release van The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth staat gepland voor juli.

Comments

comments


Joffrey

 
avatar