Random Article


Kickstarter: Valda

 

Posted 09/11/2018 by

De verassing van Spiel 2018!

De Belgen zijn goed bezig op Kickstarter! Na Dreamscape, Owly Tribe en binnenkort The Sound Of Sirens maken we kennis met Valda. In dit spel moet jij zoveel mogelijk volgers verzamelen, niet op Instagram, maar wel in jouw rijk!

Het thema van het spel heeft alles te maken met de Noorse Goden en het artwork past hier schitterend bij. De enthousiaste mensen van Bannan Games lieten ons kennismaken met het prototype van Valda en wij waren alvast verkocht!

In Valda probeer je tempels te bouwen in jouw rijk. Deze tempels zorgen ervoor dat je meer volgers kunt krijgen in jouw rijk. Daarnaast moet je grondstoffen gaan verzamelen om deze tempels te kunnen gaan bouwen. Maar vergeet niet dat de andere spelers ook de beste willen zijn en gaan je proberen aanvallen bij elke kans die ze krijgen! Jij kan de aanvaller natuurlijk proberen tegenhouden met de godenkaarten die je kan verwerven tijdens het bouwen van tempels. De eerste speler die 20 volgers heeft, is de winnaar van het spel.

 

Valda is een strategisch spel dat zowel startende als ervaren spelers kan bekoren, de spelregels zijn redelijk beperkt waardoor je na 15 à 20 minuten kan starten. Dit in combinatie met het schitterende artwork zorgt ervoor dat dit een interessante Kickstarter is geworden. Wij vonden het de revelatie van Spiel in Essen en backen deze topper van Belgische bodem met plezier, jullie ook?

Klik hier voor de Kickstarter-campagne van Valda

Comments

comments


Joffrey

 
avatar