Random Article


Het is gebeurd! De Slimste Mens ter Wereld is er nu ook als bordspel voor kinderen

 

Posted 18/10/2018 by

Het is gebeurd! Na het succesvolle bordspel De Slimste Mens ter Wereld en de uitbreidingsset, brengt Just Games in samenwerking met Woestijnvis ook een junior variant van de populairste quiz van Vlaanderen uit. Erik Van Looy en co. niet inbegrepen!

Deze keer is het de beurt aan jonge bollebozen om in 5 rondes hun kennis te etaleren met vragen speciaal gemaakt voor spelers vanaf 8 jaar. Ga de strijd aan tegen je vrienden of familie in combinatie met het basisspel en speel je tegenstanders naar 0 seconden om eens en voor altijd uit te maken wie het kenniskroontje spant!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.