Random Article


Kickstarter: Owly Tribe

 

Posted 15/10/2018 by

The Grand Owl has embarked on his final journey and the council of elders will soon meet to appoint his successor

De volgende Kickstartercampagne die we met jullie willen delen, is er eentje uit eigen land! Op 13 uur tijd is Ludovic Mahieu erin geslaagd zijn Owly Tribe te funden! Owly Tribe is een Majority, dice-based, worker placement game. Samen met jouw trouwe strijders (de dobbelstenen) moet je op een aantal epische queesten. Beëindig je deze queesten succesvol, dan zal je beloond worden met totems!  De speler met de meeste overwinningen zal de nieuwe leider worden van de stam!

Owly Tribe heeft prachtig artwork en spelmateriaal maar zoals bij de meeste Kickstartercampagnes zullen er meerdere rewards zijn per stretchgoal die ze behalen. Op die manier kan het spel nog uitgebreid worden met extra materiaal.

Meer informatie over het spel en de spelregels kan je vinden op de de pagina van Kickstarter.

Klik hier voor de Kickstartercampagne

Comments

comments


Joffrey

 
avatar