Random Article


Haal het beste uit je zak in De Kwakzalvers van Kakelenburg

 

Posted 14/10/2018 by

Binnenkort komt  999 Games met De Kwakzalvers van Kakelenburg, de Nederlandse versie van Die Quacksalber von Quedlinburg en een tactisch bag-buildingspel. In De Kwakzalvers van Kakelenburg komen jaarlijks wonderdokters en beunhazen samen om drankjes te maken tegen allerlei kwaaltjes. Dit kan je doen met een zelf samengestelde ingrediëntenbuidel. Je kan proberen om een zo perfect mogelijk drankje te maken. Maar wees niet te enthousiast want een paar knalerwten kunnen ervoor zorgen dat jouw drank de lucht in gaat!

In dit spel heb je meer dan 2000 mogelijkheden en met een basis van deckbuilding en push your luck mechanismes kan je hier uren plezier aan beleven! Het spel is verkrijgbaar vanaf November met een adviesprijs van 40,00 euro.

Comments

comments


Joffrey

 
avatar