Random Article


Stop de snode plannen van Professor Evil in Professor Evil en de Toren van Tijd

 

Posted 08/10/2018 by

Defeat Doctor Evil euhm I mean Professor Evil!

Ongeveer een jaar na de release op Essen komt White Goblin Games met de Nederlandstalige versie van Professor Evil and the Citadel of Time. Een goede zet, want dit spel is een ideale CO-OP game voor jong en oud. Voor heel wat spelers zullen de Engelstalige kaartjes de reden geweest zijn waarom ze deze nog even links lieten liggen.

Professor Evil misbruikt zijn teletijdmachine om dure en belangrijke artefacten te stelen uit het heden, verleden en de toekomst. De spelers moeten samen deze artefacten proberen terug te vinden in de Toren van Professor Evil en ze proberen terug te krijgen naar de juiste tijd. De Toren van Tijd zit natuurlijk vol met valstrikken die het ons moeilijker zullen maken!

De spelers winnen het spel als ze vier artefacten terug kunnen brengen naar de juiste periode. Professor Evil wint het spel als hij vier artefacten weet te verstoppen. Het spel is vanaf oktober te verkrijgen in jullie plaatselijke spellenwinkel met een adviesprijs van €45,00.

Comments

comments


Joffrey

 
avatar