Random Article


Kickstarter: Lovelace and Babbage

 

Posted 07/10/2018 by

De bordspelenuitgeverijen weten al lang dat Kickstarter een goudmijn is om hun spellen te lanceren. Er zijn er zodanig veel bijgekomen de laatste jaren, dat we soms de bomen niet meer door het bos kunnen zien. Daarom zetten we hier bij Brainfreeze af en toe een Kickstarter in de spotlight. Ditmaal is Lovelace and Babbage aan de beurt.

In Lovelace and Babbage ga je als speler meehelpen om de eerste computer te programmeren, samen met bekende figuren uit de computerwereld. Je gaat aan de slag om subroutines in een gedeelde computer te programmeren. Dit doe je simultaan met jouw tegenspelers. Tijdens het spel kan je hulp inroepen van personages zoals Ada Lovelace en Charles Babbage! Maar wees niet te snel in dit spel of jouw subroutines werken misschien niet zoals het hoort!

Scott Almes, de ontwerper van het spel heeft al heel wat schitterende titels achter zijn naam staan zoals de Tiny Epic-serie en Claim. Als dit niet voldoende is om je te overtuigen, werkt hij samen met Artana, de uitgeverij die ons ook reeds schitterende spellen bezorgde zoals Tesla vs Edison en Einstein.

Klik hier voor de Kickstartercampagne

Comments

comments


Joffrey

 
avatar