Random Article


Mario Kart krijgt een eigen versie van Monopoly

 

Posted 29/03/2018 by

Nintendo en Hasbro slaan de handen in elkaar om Monopoly in een Mario Kart-thema te gieten. Normaal gaat zo’n speciale versie van Monopoly niet veel verder dan een aanpassing van wat afbeeldingen en straatnamen. Het spel zal Monopoly Gamer: Mario Kart heten en krijgt verschillende nieuwe regels om de boel op te frissen.

In plaats van bankbiljetten wordt alles betaald met behulp van gouden munten. Ga je voorbij “Start” dan moet je een “Grand Prix”-kaart nemen om een race te starten. Alle spelers mogen dan munten betalen om mee te kunnen racen. De deelnemers mogen allemaal een dobbelsteen gooien om te zien op welke plek ze eindigen in de race. De beste racers krijgen vervolgens een beloning in de vorm van munten of “Power Ups”.

De klassieke pionnen zijn vervangen door Mario, Luigi, Peach en Toad en net zoals in de videogames kun je elkaar bekogelen met bananenschillen, Koopa-schilden en nog veel meer. Gooi je een groen schild dan zal de speler die voor je rijdt meteen drie munten laten vallen op zijn huidige locatie. De volgende speler die op hetzelfde vak komt, mag de munten dan meteen oprapen.

Monopoly Gamer: Mario Kart verschijnt al op 1 juni dit jaar en lijkt dus een leuke twist te bieden op het klassieke Monopoly. Er zullen bovendien ook nog andere pionnen verschijnen die je apart kunt aankopen, waaronder Bowser, Rosalina, Donkey Kong, Yoshi, Metal Mario en Shy Guy.

Comments

comments


Joeri Hertogs

 
avatar