Random Article


Ruby Rose neemt ontslag als Batwoman na amper één seizoen – DC zoekt nieuwe actrice

 

Posted 20/05/2020 by

Na de bakken kritiek, maanden aan online trolling & scherpe recensies – al dan niet terecht, maar naar onze mening toch eerder terecht – komt er nu een nieuwe kantelpunt voor de Batwoman-reeks op The CW.

In een periode waar vele mensen thuis zijn, zakten de ratings week na week, net zoals voor Supergirl ook het geval was. Al die zaken bij elkaar leken genoeg voor actrice en hoofdrol Ruby Rose om haar Batwoman-cape aan de haak te hangen en haar ontslag te geven. De reden waarom – misschien wel twijfel na een ongeval op de set enkele weken terug – is nog niet bekend.

Grappig genoeg hernieuwde het netwerk de serie een tijdje geleden voor een tweede seizoen – dat er dus normaal nog steeds aankomt. Daarom zijn DC & The CW nu op zoek naar een nieuwe actrice om in Roses voetsporen te treden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.