Random Article


Officieel: Snyder Cut van DC’s Justice League verschijnt volgend jaar op HBO Max

 

Posted 20/05/2020 by

#ReleaseTheSnyderCut. Jarenlang werd het gescandeerd – en ook wij hadden het erover in 2017 vlak na de bioscooprelease -, maar vandaag kwam er een officieel antwoord. DC’ Justice League-blockbuster krijgt een Director’s Cut door regisseur Zack Snyder.

Het project staat gepland voor een release in 2021 en wordt een exclusief onderdeel van Warner’s nieuwe streamingdienst HBO Max dat natuurlijk op zoek is naar dergelijke projecten met een hoop trouwe fans. Maar liefst 20 à 30 miljoen trekt de studio naar verluidt uit om het huidige beeldmateriaal af te werken & aan te vullen met Snyder-materiaal.

In 2017 verscheen al een bioscoopversie van Justice League, deels geregisseerd door Snyder, maar grotendeels afgewerkt door cineast Joss Whedon.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.