Random Article


The Mandalorian Seizoen 2 verkrijgt Temuera Morrison als Boba Fett en Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze

 

Posted 12/05/2020 by

De cast van Star Wars: The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ breidt uit. Nadat eerder al bevestigd werd dat Rosario Dawson Anakin Skywalker’s voormalige Padawan Ahsoka Tano zal spelen, zullen nu ook Mandalorians Boba Fett en Bo-Katan Kryze hun opwachting maken.

Fett, de meest legendarische premiejager uit de Star Wars-geschiedenis, zal vertolkt worden door Temuera Morrison (Aquaman, Green Lantern), die eerder al diens vader Jango Fett speelde in Star Wars Episode II: Attack of the Clones. Kryze wordt ook vertolkt door een oude bekende: Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, Another Life), die eerder al de stem voorzag van het personage in The Clone Wars en Star Wars: Rebels.

The Mandalorian seizoen 2 staat nog steeds gepland voor een première in de herfst op Disney+.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.