Random Article


Nieuwe Transformers Prequel op komst door Toy Story 4-regisseur

 

Posted 30/04/2020 by

Josh Cooley, de regisseur van Disney/Pixar’s Toy Story 4, zal voor Hasbro en Paramount Pictures een nieuwe Transformers-bioscoopfilm regisseren. Het wordt deze keer een geanimeerde prequel rond Hasbro’s Robots in Disguise die daarom niet meteen in dezelfde continuïteit zal zitten als de live-action Michael Bay-films en de Bumblebee spin-off. Scenaristen van dienst zijn Ant-Man and the Wasp-schrijvers Andrew Barrer en Gabriel Ferrari.

Een Transformers-film die zich dus volledig op hun thuisplaneet Cybertron zal afspelen en de oorsprong van het eeuwenoude conflict tussen Autobot en Decepticon in de schijnwerpers zet, met uiteraard opnieuw hoofdrollen voor leiders Optimus Prime en Megatron. Dit zou dan de tweede Transformers-animatiefilm op het grote scherm worden, na Transformers: The Movie uit 1986, en de allereerste zonder die irritante menselijke personages. Laat maar komen!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.