Random Article


Eerste Kijk op DC’s Superman: Man of Tomorrow

 

Posted 30/04/2020 by

Via Entertainment Weekly hebben DC en Warner Bros. Animation de eerste kijk vrijgegeven op Superman: Man of Tomorrow, de nieuwe DC-animatiefilm die ons opnieuw naar de jonge dagen van de man van staal zal terugbrengen.

Opvallend is de nieuwe tekenstijl. Verwacht wordt dat het huidige, door The New 52 geïnspireerde geanimeerde DC-filmuniversum na Justice League Dark: Apokolips War volgende maand tot een einde komt en wederom een nieuwe richting inslaat. Superman: Man of Tomorrow wordt geregisseerd door Chris Palmer (Voltron: Legendary Defender) en tot de stemmencast behoren Darren Criss (Glee) als Superman, Zachary Quinto (Star Trek) als Lex Luthor, Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.) als Lobo, Ryan Hurst (The Walking Dead) als Parasite en Alexandra Daddario (San Andreas) als Lois Lane. Een release staat gepland voor in de zomer.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.