Random Article


J.J. Abrams brengt live-action Justice League Dark TV-reeks naar HBO Max

 

Posted 17/04/2020 by

Streamingdienst HBO Max zal van start gaan in mei 2020 en heel wat content van DC Entertainment en moederbedrijf Warner Bros. bevatten. Na DC-projecten als een Green Lantern tv-serie, het tweede seizoen van Doom Patrol, Aquaman spin-off King of Atlantis, DC Super Hero High en Strange Adventures, komt er nog eentje bij: een live-action serie rond Justice League Dark, gemaakt door niemand minder dan Star Trek– en Star Wars-regisseur J.J. Abrams en zijn Bad Robot Productions.

Justice League Dark ging in 2011 van start onder DC’s New 52-initiatief en bracht een hoop magische en demonische DC-personages bij elkaar. Tot het team behoorden doorheen de jaren onder meer John Constantine/Hellblazer, Zatanna, Etrigan The Demon, Deadman, Madame Xanadu, The Phantom Stranger en Swamp Thing, dewelke de wereld vrijwaarden van allerhande magische en bovennatuurlijke dreigingen die te vreemd waren voor DC’s reguliere Justice League. Naast enkele animatiefilms in 2017 en 2020, was er al lang sprake van een live-action film onder o.a. Guillermo del Toro en later Doug Liman, maar die plannen worden naar alle waarschijnlijkheid opgeborgen met de aankondiging van de HBO Max-reeks.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.