Random Article


Allerlaatste Trailer voor het laatste seizoen van Star Wars The Clone Wars

 


Posted 15/04/2020 by

Vandaag gaven Lucasfilm en Disney nieuwe beelden vrij uit het zevende en laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars. De animatiereeks liep oorspronkelijk van 2008 tot 2014 en kreeg zes seizoenen. Hoewel er al verhalen en afleveringen in de maak waren voor deel zeven, werd de tv-serie stopgezet.

The Siege of Mandalore – dat al een stuk voorbereid werd in 2014 en vermeld werd in spirituele opvolger Star Wars Rebels – zal volwaardig afgewerkt worden en vormt met diens vier afleveringen de komende maand het einde van de serie. Tot nog toe ging The Clone Wars verder in comics en boeken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.