Random Article


Ryan Reynolds in gesprek voor Dragon’s Lair adaptatie op Netflix

 

Posted 29/03/2020 by

Deadpool- en Green Lantern-ster Ryan Reynolds is in gesprek voor de hoofdrol in Dragon’s Lair, een opkomende Netflix-film gebaseerd op de gelijknamige videogame van Cinematronics uit 1983. Vermoedelijk zal Reynolds de ridder Dirk The Daring vertolken, dewelke prinses Daphne moet redden uit de klauwen van de draak Singe. Scenaristen van dienst zijn Dan en Kevin Hageman (Scary Stories to Tell in the Dark).

Dragon’s Lair verscheen voor het eerst in de arcadehal in 1983 en verkreeg enkele sequels en remakes. Een kortstondige animatiereeks op ABC werd uitgezonden in 1984, een comic kwam in 2003 uit bij CrossGen Publishing.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.