Random Article


Films The Invisible Man, The Hunt & Emma zijn vervroegd thuis beschikbaar

 

Posted 19/03/2020 by

Universal Studios gooit binnenkort enkele blockbusters vervroegd op de video-on-demand-diensten. Films zoals The Invisible Man, The Hunt, Emma verschijnen vanaf vrijdag op Amerikaanse VOD-services. Normaal gebeurt dat een drietal maanden na de bioscooprelease, maar om de verspreiding van de coronavirus tegen te gaan vervroegt Universal het proces.

Animatiefilm Trolls World Tour zal dan weer wel midden april verschijnen, maar diezelfde dag ook via VOD beschikbaar zijn. Op zich is het geen domme zet voor films die al in de cinemazalen spelen, aangezien wereldwijd niemand nog naar de bioscoop gaat.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.