Random Article


Nieuwe Spider-Man-spin-off bij Sony op komst eind 2021

 

Posted 14/03/2020 by

Tot nog toe hadden we weet van drie aangekondigde films in het Spider-Man-universum bij Sony PicturesMorbius (juli), Venom 2 (oktober) en Spider-Man 3 samen met Marvel Studios (juli 2021). Nu kondigde Sony nog een extra blockbuster aan voor oktober 2021.

Natuurlijk is er al jaren sprake van heel wat potentiële projecten bij Sony, waaronder Silver & Black (over Silver Sable & Black Cat), Sinister Six, een film rond Spider-Woman & Silk, Nightwatch en zelfs Kraven the Hunter. Op Sinister Six na – want daar is het nog wat vroeg voor – is elk van die blockbusters mogelijk. Onze gok? Kraven the Hunter of toch maar Silver/Black.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.