Random Article


Eerste Trailer voor Disney’s Artemis Fowl

 


Posted 02/03/2020 by

Disney heeft vandaag de eerste volledige trailer vrijgegeven voor Artemis Fowl. De prent wordt geregisseerd door Kenneth Branagh die een script van Conor McPherson verfilmt. Tot cast behoren onder meer Ferdia Shaw als Artemis Fowl, Lara McDonnell (Love, Rosie) als Captain Holly Short, Judi Dench (Skyfall) als Commander Root, Josh Gad als Mulch Diggums, maar ook Nonso Anozie (Cinderella), Tamara Smart (The Worst Witch) en Miranda Raison (Murder on the Orient Express).

Het verhaal gaat over een 12-jaar oude Artemis, een miljonair, genie en crimineel meesterbrein. Hij gebruikt zijn middelen om een elfje te ontvoeren dat lid blijkt te zijn van de “ElfBI” (or LEPRecon Unit in de Engelse versie). Allemaal om aan de magie te raken die zijn familie kan genezen. De reeks heeft hierdoor een lichte Dark Fantasy-invloed, want deze elfjes zijn allesbehalve lieftallig. De film verschijnt in mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.