Random Article


Reshoots voor Marvel’s Morbius tonen opvallende Spider-Man-link

 

Posted 28/02/2020 by

Zoals gebruikelijk bij grote blockbusters vinden er ook nu bij Morbius reshoots plaats. Dat betekent ook weer enkele gelekte foto’s vanop de set – en dit keer zit daar een interessant beeld bij. We herkennen een poster met daarop Where is Spider-Man? naar een kop van de Daily Bugle.

Het logo komt opvallend genoeg overeen met dat van de Daily Bugley uit de Spider-Man-trilogie van regisseur Sam Raimi. Eerder zagen we het kostuum van Tobey Maguire (weliswaar via een PS4-versie) ook al opduiken in de eerste trailer. Daarnaast dook wel dan weer Michael Keaton als de Vulture uit de Marvel Studios-prent Spider-Man: Homecoming (met een andere Spidey) op in die beelden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.