Random Article


Volgende Jurassic Park-film heet “Jurassic World Dominion”

 

Posted 26/02/2020 by

De opnames voor de volgende Jurassic World-film zijn begonnen en dat kon regisseur Colin Trevorrow niet zomaar voorbij laten gaan. Op sociale media zond hij daarom een eerste foto de wereld in – en onthulde hij zo ook de officiële titel: Jurassic World: Dominion.

De film doet o.a. franchise-iconen Laura Dern, Sam Neill & Jeff Goldblum terugkeren. Zij vervoegen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard in een film van Colin Trevorrow, die ook de eerste Jurassic World-film regisseerde. Goldblum had recent al een cameo in Jurassic World: Fallen Kingdom (2018). Het derde deel in de serie staat gepland voor de zomer van 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.