Random Article


Officieel: Friends Reünie in de maak bij HBO Max

 

Posted 23/02/2020 by

We hebben er even op moeten wachten, maar streamingdienst HBO Max bevestigde dit weekend de langverwachte reünie van de Friends-cast. Recent doken er al marathon op in de bioscoopzalen, maar ook ontdekten fans recreaties van Central Perk en de bekende zetel doorheen de hele wereld.

Onder het mom van de 25e verjaardag is er nu dus ook een non-scripted special in de maak, heel waarschijnlijk dus een soort roundtablegesprek. Verwacht dus geen volwaardige aflevering. Een release mag je verwachten binnen een drietal maanden in mei.

Friends liep tien seizoenen (1994-2004) op NBC en vertelde over het reilen en zeilen van een hechte vriendengroep in New York City. Centrale rollen waren weggelegd voor acteurs Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow. Elk zouden ze zo’n 2,5 miljoen dollar krijgen voor deze eenmalige terugkeer.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.