Random Article


Masters of the Universe Reboot voorlopig geschrapt

 

Posted 22/02/2020 by

Ondanks castingnieuws en het bericht dat de productie in 2019 zou starten, was het ijzingwekkend stil rond de nieuwe Masters of the Universe-reboot. Nu kwam via Bleeding Cool dan ook het bericht dat Sony de film van haar releaselijst heeft geschrapt & dat de film dus waarschijnlijk “on hold” staat. Oorspronkelijk zou de film in maart 2021 verschijnen.

De blockbuster onder regie van Aaron & Adam Nee wordt gebaseerd op de He-Man and the Masters of the Universe-animatiereeks (1983-1985 en een reboot in 2002), die eerder al een Hollywoodfilm uit 1987 met Dolph Lundgren als He-Man inspireerde. In He-Man and the Master of the Universe verdedigt Prins Adam van Eternia/ beter gekend onder zijn alter ego He-Man, de krachtigste man in het universum, de wereld  en voornamelijk Castle Grayskull tegen de kwade troepen van Skeletor.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.