Random Article


J.J. Abrams-productiehuis werkt aan Justice League Dark Film & TV-Serie

 

Posted 21/02/2020 by

Al even hangt het gerucht in de lucht dat regisseur J.J. Abrams op één of andere manier zou betrokken zijn bij projecten bij DC Entertainment & Warner Bros. Volgens Deadline weten we nu ook wat die zijn. Blijkbaar zou zijn productiehuis Bad Robot werken aan twee projecten rond Justice League Dark. Het zou gaan om zowel een film- als tv-reeks.

De afgelopen jaren probeerde DC al een Justice League Dark-film op poten te krijgen met o.a. regisseurs Guillermo del Toro & Doug Liman, maar dat liep altijd met een sisser af. Recent vertaalde men de comics wel naar animatievorm met een nieuwe film die gepland staat voor dit jaar.

De gelijknamige comicbookreeks debuteerde in 2011 tijdens de New 52-relaunch en introduceerde een nieuw team van (anti)helden waaronder Zatanna, Swamp Thing, Batman en Deadman, maar ook John Constantine, dat samen tegen wil en dank de wereld moest redden. Verwacht je dus aan een hybride-animatiefilm tussen superhelden-, maar vooral bovennatuurlijke invloeden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.