Random Article


Eerste Trailer voor Westworld Seizoen 3

 


Posted 20/02/2020 by

HBO heeft zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van WestworldDe reeks wordt losjes gebaseerd op de gelijknamige sci-fi-film uit 1973 van regisseur Michael Crichton. Westworld speelde zich af in een themapark waar androids de wensen vervullen van de menselijke gasten (inclusief de meest genotzuchtige verlangens), maar lijkt nu de “echte” wereld op te zoeken. Het derde seizoen komt eraan vanaf zondag 15 maart.

De cast bevat onder andere Aaron Paul (Breaking Bad), Anthony Hopkins (Thor, Hannibal), Evan Rachel Wood (True Blood),Thandie Newton (The Chronicles of Riddick), James Marsden (X-Men) en Ed Harris (Snowpiercer, The Rock). Onze recensie van het tweede seizoen van HBO’s Westworld lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.