Random Article


Ben Affleck wou stoppen als Batman door al het Justice League-drama

 

Posted 19/02/2020 by

Voor het eerst sinds zijn ontspoorde Batman-carrière in het DCEU sprak Ben Affleck zich deze week uit over zijn controversiële exit. Voor zijn Caped Crusader was immers een groots plan weggelegd. Uiteindelijk dook hij slechts op in Batman V Superman, Suicide Squad en Justice League. Maar eigenlijk had hij nog een eigen The Batman voor de boeg, die hij ook schrijven en regisseren.

Jammer genoeg gebeurde dat dus niet. Aan The New York Times vertelde Affleck nu waarom. Wanneer hij het script van zijn Batman aan iemand liet zien, zei men dat het een goed script was, maar dat hij zich te pletter zou drinken als hij nog een keer zo’n productie moest meemaken. Affleck – die onlangs nog werd opgenomen wegens zijn alcoholisme – lijdde duidelijk zwaar onder al het drama rond de Justice League-release.

Wat kwam er uiteindelijk van The Batman? Het project werd herwerkt en bestaat in zijn huidige versie als de blockbuster met Robert Pattinson die volgend jaar verschijnt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.