Random Article


Wedstrijd: Win Doctor Sleep op DVD

 


Posted 18/02/2020 by

In november trakteerde Warner Bros Pictures ons op een van de meest eigenzinnige horrorfilms van het jaar: Doctor Sleep. Vanaf woensdag 11 maart kan je deze verfilming van het gelijknamige boek uit 2013 van Stephen King en prent van regisseur Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) in je woonkamer aanschouwen. Het ultieme verkoopsargument? Het is natuurlijk een sequel op The Shining (1980) met Ewan McGregor als een volwassen Danny.

Het plot toont Danny die om moet gaat met zijn trauma’s na de gebeurtenissen van The Shining en zijn bovenmenselijke krachten wil inzetten voor het goede. Zo gaat hij als “Doctor Sleep” door het leven in een lokaal ziekenhuis waar hij het heengaan van patiënten vergemakkelijkt.

Samen met Warner Home Video geeft Brainfreeze enkele exemplaren van de film weg.

WAT KAN JE WINNEN?

Een exemplaar van Joker op DVD

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, make us smile met jouw hilarische comment! Sharing/Retweeting increases chances of winning!

Like ons op Facebook!


Deze wedstrijd loopt tot en met donderdag 26 maart 2020.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op vrijdag 27 maart 2020.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.