Random Article


Mark Hamill, Lena Headey & Sarah Michelle Gellar voeren de cast van Kevin Smiths He-Man aan

 

Posted 15/02/2020 by

They have the pooooweeeeer! Vandaag kondigden Netflix en Kevin Smith de indrukwekkende stemmencast aan van de nieuwe He-Man & the Masters of the Universe-tv-reeks. De serie, getiteld Masters of the Universe: Revelation, wordt een volwaardig vervolg op de jaren tachtig-animatiereeks, maar dan in animevorm en zal in handen zijn van schrijver-regisseur Kevin Smith.

Zo speelt Mark Hamill de schurk Skeletor, terwijl Lena Headey rechterhand Evil-lyn vertolkt. Chris Wood is dan weer Prins Adam/He-Man, terwijl Sarah Michelle Gellar & Liam Cunningham de stemmen van respectievelijk Teela & Man-at-Arms inspreken.

Ook horen zal je Stephen Root, Diedrich Bader, Griffin Newman, Tiffany Smith, Henry Rollins, Alan Oppenheimer – de originele Skeletor -, Susan Eisenberg, Alicia Silverstone, Justin Long, Jason Mewes, Phil LaMarr, Tony Todd, Cree Summer, Kevin Michael Richardson, Kevin Conroy & Harley Quinn Smith – ah, nepotimse.

Powerhouse die eerder al verantwoordelijk waren voor Castlevania, zal het project animeren. Een releasedatum is er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.