Random Article


Is er een nieuwe Harry Potter-film met de originele cast op komst?

 

Posted 13/02/2020 by

Verschillende bronnen, waaronder diegene die The Rise of Skywalker vrijwel correct voorspelden, melden nu dat Warner Bros op zoek is naar een nieuwe multimediafranchise en daarom Harry Potter nieuw leven zou willen inblazen. Het is niet de eerste keer dat dit gerucht de kop opstak, zeker toen schrijfster J.K. Rowling & Warner een nieuw logo voor Harry Potter & the Cursed Child deelden.

Door de controverse en middelmatige resultaten van de Fantastic Beasts-filmreeks lijkt het niet eens zo onlogisch dat Warner de nostalgie van de originele films opzoekt – eventueel met The Cursed Child als basis. Waarschijnlijk keren dan ook Daniel Radcliffe, Emma Watson & Rupert Grint.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.