Random Article


Birds of Prey (and the Emancipation of One Harley Quinn) verandert van naam & wordt nu Harley Quinn: Birds of Prey

 

Posted 11/02/2020 by

Vergeet Birds of Prey (and the Emancipation of One Harley Quinn). Vanaf nu is het Harley Quinn: Birds of Prey. Verschillende Amerikaanse bioscoopzalen updaten vannacht met een naamsverandering op de verschillende officiële kanalen.

De nieuwe titel geeft natuurlijk niet alleen een accurater beeld van de film, maar poogt vooral ook Harley Quinn-fans en een breder publiek naar de bioscoopzalen te lokken. Tot nog toe wist de blockbuster met een productiebudget van ongeveer 90 miljoen dollar maar weinig potten te breken aan de wereldwijde box office.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.