Random Article


Productie voor Avatar: The Last Airbender Live-action TV-Reeks start binnenkort

 

Posted 09/02/2020 by

Ondanks concreet nieuws of castingupdates komt er eindelijk schot in de zaak bij de nieuwe tv-serie rond Avatar: The Last Airbender bij Netflix. Op de Word Crafts Chitchat Podcast bevestigde stemactrice Jessie Flower (Toph in de Engelstalige versie) dat de productie binnenkort opstart en dus binnen enkele weken de opnames zouden beginnen.

De populaire Westerse animatiereeks (2003-2008) van Bryan Konietzko en Michael DiMartina verhaalde over de strijd van Aang, Katara, Sokka en Toph tegen de Vuurnatie en kreeg eerder al een weinig succesvolle live-action verfilming door M. Night Shyamalan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.