Random Article


“Wanna play a game, motherfucker?” in de eerste Trailer voor Spiral: From the Book of Saw

 


Posted 05/02/2020 by

Twisted Pictures & Lionsgate zonden vandaag de eerste trailer voor Spiral: From the Book of Saw de wereld in. De reboot/spin-off binnen de Saw-wereld van regisseur Darren Lynn Bousman met komiek Chris Rock en Samuel L. Jackson verschijnt in mei.

De filmreeks is uiteraard gekend vanwege de vele lugubere en ook ironische vallen en raadsels die enkele slachtoffers moeten oplossen. Kunnen ze de levensles en onderliggende moraal inzien om zo Jigsaws puzzels te overleven? Deze prent wordt een spin-off van de populaire horrorreeks die in 2017 nog een nieuw deel kreeg.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.