Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Altered Carbon Seizoen 2

 


Posted 04/02/2020 by

Netflix zond zonet de eerste teaser trailer de wereld in voor het tweede seizoen van Altered Carbon. De nieuwe afleveringen verschijnen bovendien op donderdag 27 februari. Tot de cast behoren ditmaal Anthony Mackie (en dus niet Joel Kinnaman) als Takeshi Kovacs, Simon Missicke, Torben Liebrecht, Dina Shihabi, James Saito, Renee Elise Goldsbery en Chris Connor.

De sci-fi-tv-serie is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan uit 2002 en verhaalt over het eeuwige leven in een gedigitaliseerde toekomst. Een releasedatum voor het tweede seizoen is er nog niet. Onze recensie van het eerste deel vind je hier terug.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.