Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Falcon & Winter Soldier, WandaVision, Loki TV-Series

 


Posted 03/02/2020 by

Marvel Studios gaf vannacht vanop de Super Bowl de allereerste beelden vrij voor haar drie opkomende tv-reeksen op Disney+. Zo zagen we een glimp van Falcon & Winter Soldier (release dit najaar), WandaVision (eind dit jaar) met een comic-accurate Scarlet Witch, en een terugkerende Tom Hiddleston in Loki (voorjaar 2021). Een volwaardige trailer voor Falcon & Winter Soldier komt er wellicht binnen een paar maanden aan, terwijl meer beelden van WandaVision & Loki wat langer op zich zullen laten wachten. Bij ons verschijnt Disney+ in de zomermaanden, dus normaal volgen we dezelfde releasedata zoals elders in de wereld.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.