Random Article


Zit Hawkgirl in DC’s Black Adam Film?

 

Posted 02/02/2020 by

Met een productiestart in de zomer van 2020 begint de geruchtenmolen voor Black Adam volop te draaien. Blijkbaar zou Justice Leaguer Hawkgirl haar cinemadebuut maken in de blockbuster met Dwayne Johnson. Casting zou momenteel aan de gang zijn voor een twintig- à dertigjarige actrice.

Hawkgirl verscheen voor het eerst in Flash Comics #1 (1940) en is daarmee één van de eerste vrouwelijke superhelden. Deze versie wordt echter Kendra Saunders, die voor het eerst in JSA: Secret Files #1 (1999) voorkwam en werd gecreëerd door Geoff Johns, tevens scenarist en showrunner bij The FlashArrowSupergirl en de nieuwe spin-off. Kendra, opvolgster van de originele Hawkgirl, beschikt – net zoals Hawkman – over bovenmenselijke kracht, een paar vleugels en dodelijke wapens waaronder de gekende knots.

Hawkgirl is een wederkerend lid  van de Justice League en Justice Society of AmericaHoewel ze al eerder in Smallville in het leven werd geroepen door Sahar Biniaz, won ze vooral aan populariteit door haar prominente rol in de Justice League-animatieserie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.