Random Article


Mortal Kombat Reboot komt er twee maanden vroeger aan

 

Posted 28/01/2020 by

Mortal Kombat! De opkomende Mortal Kombatblockbuster komt er twee maanden eerder aan. Niet in maart, maar wel in januari 2021 zal de nieuwe prent rond NetherRealm Studios’ legendarische fightinggamefranchise verschijnen. Of de beslissing om de film in januari – traditioneel de “dump”-maand van het cinemaseizoen – te releasen iets te maken heeft met de kwaliteit, valt nog af te wachten.

De regie is in handen van Simon McQuoid die een scenario van Greg Russo verfilmt. Eerder waren er al films rond de populaire reeks fighting games van NetherRealm Studios en Warner Bros. in 1995 en 1997. Wordt vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.