Random Article


Nieuwe Trailer voor Snowpiercer TV-Serie

 


Posted 22/01/2020 by

Netwerk TNT gaf deze week een nieuwe trailer vrij voor Snowpiercer, de tv-reeks gebaseerd op de Franse strip Le Transperceneige uit 1982 waarvan er in 2013 een filmadaptatie kwam met Chris Evans en Tilda Swinton. De tv-serie houdt vast aan de visie van Snowpiercer-filmregisseur Bong Joon-ho, maar wordt wel een reboot van het verhaal.

Zeven jaar nadat de wereld een bevroren landschap is geworden, vertoeft alles wat er overblijft van de mensheid op één gigantische trein die de ganse aardbol rondrijdt – waar een conflict broeit tussen de lagere klasse achterin en de hogere klasse in de eerste wagons. De Snowpiercer tv-serie met o.a. Jennifer Connelly en Daveed Diggs gaat in de lente in première op TBS.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.