Random Article


Eerste Kijk op Wyatt Russell als U.S. Agent in Marvel’s The Falcon and The Winter Soldier

 

Posted 22/01/2020 by

Tja, die lekken vanop de set van grote producties, ze zijn haast niet te vermijden. Zo kregen we vannacht onze eerste kijk op acteur Wyatt Russell (Overlord) als U.S. Agent/John Walker (met een wel heel bekend schild) in The Falcon and the Winter Soldier. Russell is trouwens de zoon van die bekendere Kurt Russell die al in Guardians of the Galaxy Vol. 2 opdook.

In de comics verscheen John Walker voor het eerst in Captain America #323 (1986) als de superschurk Super-Patriot. Hij zou niet veel later door het leven gaan als Captain America (1987), maar uiteindelijk landen op de U.S. Agent-titel als lid van de West Coast Avengers & later Force Works. Falcon & Winter Soldier start in de herfst van 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.