Random Article


Dit is de cast van de Lord of the Rings TV-Reeks

 

Posted 19/01/2020 by

Na de casting van Morfydd Clark als een jonge Galadriel kennen we nu de andere overgrote meerderheid van de cast uit de Lord of the Rings-televisiereeks. Wie ze net zullen vertolken, is nog niet geweten, maar Amazon gaf wel al de castlijst vrij uit hun opkomende tv-epos:

Owain Arthur (A Confession), Nazanin Boniadi (Hotel Mumbai),  Tom Budge (The Proposition), Morfydd Clark (His Dark Materials), Ismael Cruz Córdova (The Undoing‘s and The Mandalorian), Ema Horvath (The Gallows Act II), Markella Kavenagh (The Cry),  Joseph Mawle (Birdsong), Tyroe Muhafidin (Caravan), Sophia Nomvete,  Megan Richards (Wanderlust),  Dylan Smith (I Am the Night), Charlie Vickers (Medici: Masters of Florence) & Daniel Weyman (A Very English Scandal).

Qua verhaal focust men op de Second Age en dus geen hervertelling van de films. Verwacht onder meer verhaallijnen rond de creatie van de Ring of Power & de strijd van de Mensheid en de Elven tegen Sauron (in de flashbackscène van de eerste film). Pakweg Frodo of Aragorn zal je dus niet zien rondlopen, want die leefden pas een tweeduizendtal jaar na het einde van de Second Age.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.