Random Article


Star Wars: the Rise of Skywalker overschrijdt eindelijk de kaap van 1 miljard

 

Posted 17/01/2020 by

We hebben er even op moeten wachten, maar Star Wars: the Rise of Skywalker heeft vannacht eindelijk de kaap van één miljard dollar aan de wereldwijde box office overschreden. Met dat cijfer een maand na de release – best laat voor een Star Wars-film – is het dan ook vrij zeker dat Episode 9 het niet beter zal doen dan The Force Awakens & The Last Jedi ($1,3 miljard).

Wel zit The Rise of Skywalker nu in de buurt van Rogue One met slechts een achterstand van een vijftigtal miljoen. Ondanks het belang van de film – als sluitstuk van het Skywalker-verhaal – zal de film dus de laagste omzet boeken van de sequel-trilogie bij Disney.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.