Random Article


Showrunner David Lindelof keert al zeker niet terug voor Watchmen Seizoen 2 – als dat er komt

 

Posted 17/01/2020 by

De beste tv-reeks van 2019 krijgt wellicht geen vervolg. Showrunner David Lindelof bevestigde gisteren dat hij niet zal terugkeren voor een tweede seizoen van Watchmen. De tv-sequel op de gelijknamige comic wist heel wat fans te bekoren & de vraag voor meer is dan ook groot. Ook HBO is natuurlijk geïnteresseerd in nieuw materiaal rond Watchmen. Nu de bedenker van de show al zeker niet zal terugkeren, verkleint dat de kans natuurlijk al aanzienlijk. Lindelof zei wel dat hij het volgende creatieve team heel veel succes wenst en dat ze zijn zegen hebben.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.