Random Article


Nieuwe Superman TV-Serie met Tyler Hoechlin krijgt meteen een volledig seizoen

 

Posted 16/01/2020 by

Je zag hem al doorheen de afgelopen seizoenen van DC’s Supergirl op The CW en natuurlijk de cross-overs, maar de huidige tv-versie van Superman krijgt binnenkort ook een eigen reeks.

DC en The CW kondigden een tijdje terug Superman & Lois aan met acteur Tyler Hoechlin in de hoofdrol als de man van staal. Eerder waren er al Superman-series zoals The Adventures of Superman, SuperboyLois & Clark: The New Adventures of Superman en natuurlijk Smallville. 

Een belangrijke rol is dus weggelegd voor Elizabeth Tulloch als Lois Lane, aangezien de tv-serie zal inpikken op de huidige Arrowverse-versie van het koppel. Dat wil zeggen dat Supes & Lois hier dus ook ouders zouden zijn. Showrunner is Todd Helbing die al meewerkte aan The Flash. Succes trouwens verzekerd want The CW bevestigde meteen een volledig seizoen tijdens het 2020-2021-seizoen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.